EXCLUSIV. Scandal uriaș la CNAIR: Un director este acuzat că și-a amenajat proprietatea cu asfalt, pietriș și nisip furate de la CNAIR

Pe masa directorului general al Companiei Naționale de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) se află o sesizare explozivă privind un furt incredibil în care este implicat un director al companiei.

„Domnul director Marius Dobre a furat material frezat de asfalt, nisip și pietriș pentru a amenaja drumuri spre proprietățile sale”

Un avertizor de integritate al cărui nume pentru moment nu îl facem public, a sesizat pe membrii Consiliului de Administrație de la CNAIR și pe directorul general despre faptul că „domnul director de întreținere de la DRDP Craiova, Marius Dobre, folosindu-se de funcția pe care o are în interes propriu, a furat material frezat de asfalt, nisip și pietriș, transportat și pus în operă cu utilaje ale companiei”.

De asemenea, se precizează în sesizare că „acest material trebuie folosit fie de companie, fie de alte autorități publice pentru satisfacerea unor interese generale și nu pentru a-și amenaja drumuri spre proprietățile sale, uzând de funcție, un director din CNAIR SA”.

„Depun probe video filmate la proprietatea domnului Marius Dobre unde se vede materialul furat de la DRDP Craiova”

În susținerea afirmațiilor sale, avertizorul de integritate, precizează foarte clar faptul că „Depun probe video filmate la proprietatea domnului Marius Dobre unde se vede materialul furat de la DRDP Craiova și pot indica și martori care să certifice acest lucru, dar pe care nu îi nominalizez pentru a-i feri de presiunile exercitate de domnul director și de alte persoane cu funcții implicate în caz.”

Rămâne de văzut ce măsuri se vor lua în cadrul CNAIR și, totodată, cum va gestiona acest caz ministrul USR al Transporturilor și Infrastructurii, Cătălin Drulă.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Marius Florinel Dobre, este un infractor din PSD, având o legătură etnică apropiată cu ”suedejul” Manda, fiind vicepreședinte PSD Dolj. Omul, sub masca omului de afaceri, spală banii unor carderi, el fiind finul fostului deputat Cosmin Enea, fugit de la PNL, la PSD în 2014, împreună cu vreo 12 primari PNL de pe Valea Dunării. Micul colorat, stătea blocat în birou în ultimul timp cu ”Nașul” din sufletul Olguței Vasilescu, Ovidiu Flori, care aleargă disperat să își obțină, ILEGAL, un sens giratoriu la Cârcea, pentru depozitele lui de pe DN 6…Sens giratoriu la fel de ilegal ca cel de pe DN 6 de la Ișalnița, unde sunt zeci de accidente, dar poliția închide ochii pe șpagă, CĂ DOAR E VORBA DE ”NAȘU”!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole