Familia regală britanică a intrat în zodia Cancerului. Ducesa Sarah Ferguson, victimă a doua oară

Publicat: 02 mart. 2024, 19:14, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în LIFESTYLE
Familia regală britanică a intrat în zodia Cancerului. Ducesa Sarah Ferguson, victimă a doua oară

Încă o veste proastă pentru familia regală britanică: ducesa Sarah Ferguson a fost diagnosticată, din nou, cu cancer. În vârstă de 64 de ani, ea a fost operată de cancer la sân chiar în această vară.

Sarah „Fergie” Ferguson suferă de cancer de piele. Fosta soție a Prințului Andrew, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu melanom malign, cunoscut și sub denumirea de cancer de piele, a anunțat purtătorul de cuvânt al acesteia. Ferguson, care a trecut cu bine printr-o operație de cancer de sân în vara, era încă în „dispoziție bună”, în ciuda acestei vești proaste, a relatat, printre altele, Daily Mail.

Melanomul a fost descoperit în timpul unei intervenții chirurgicale reconstructive, după operația din vară.

Ferguson a spus că diagnosticul a fost „un șoc”.

„Mi-am luat ceva timp pentru mine după ce am fost diagnosticată cu melanom malign”, a împărtășit „Fergie” pe Instagram, postând o fotografie care o arăta stând pe un pod, cu un munte în fundal.

Fosta soție a Prințului Andrew, în vârstă de 64 de ani, și mama prințeselor Beatrice și Eugenie, a fost cândva un subiect popular al tabloidelor britanice. Recent, ea s-a apropiat din nou de familia regală și a participat la aparițiile publice ale familiei regale. Andrew, la rândul său, a căzut acum în dizgrație din cauza acuzațiilor continue de abuz în urma afacerii Epstein. „Fergie” continuă să împartă cu el un conac lângă Castelul Windsor.

Familia regală britanică și-a îngrijorat deja susținătorii cu două știri legate de temuta boală. Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, după operația de prostate, iar prințesa Kate, la rândul ei, a fost supusă unei operații la abdomen și probabil că nu va mai apărea în public până la sfârșitul lunii martie.

Reamintim că la începutul acestei săptămâni în familia regală britanică a vut loc și un deces. Este vorba despre Thomas Kingston, soțul verișoarei primare a Regelui Charles al III-lea.