Femeie internată cu arsuri grave după ce s-a opărit cu suc de roșii

O femeie din Iași a fost internată în spital cu arsuri grave, după ce a scăpat o oală cu suc de roșii încins peste ea. Potrivit medicilor, pacienta prezintă arsură la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor superioare.

O femeie din localitatea ieşeană Răducăneni a fost adusă în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, cu arsuri pe 20% din corp, de gradul II şi III.

Femeia s-a opărit cu suc de roşii, a informat coordonatorul UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Luni seara, un echipaj SMURD a intevenit la Răducăneni pentru a prelua o femeie în vârstă de 50 de ani. Pacienta a fost adusă cu o autospecială de tip terapie intensivă mobilă în UPU de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Ea a suferit arsură prin lichid fierbinte după ce a scăpat o oală cu suc de roşii în timp ce fierbea. Pacienta prezintă arsură la nivelul toracelui, abdomenului şi membrelor superioare circular pe aproximativ 20% suprafaţă corporală, de gradul II-III, fiind şi cu halenă etanolică”, a explicat medicul Diana Cimpoeşu.  

După ce a fost stabilizată, femeia a fost internată la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului Sfântul „Spiridon” din Iaşi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...