Fiica antrenorului de la SCM Zalău, Dragan Kobiljski, a murit în urma atacului armat din Belgrad

Clipe cumplite pentru Dragan Kobiljski, antrenorul echipei de volei SCM Zalău.

Fiica sa se numără printre victimele atacului de la o școală din Belgrad.

„Suntem alături de antrenorul formației noastre de volei, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele priciunite de trecerea în neființă a scumpei sale fetițe de doar 13 ani, în urma atentatului produs în dimineața zilei de miercuri la o școală privată din Belgrad. Conducerea SCM Zalău, împreună cu toți sportivii clubulului nostru, suntem alături de Dragan și ne rugăm pentru odihna sufletului copilei sale. Sincere condoleanțe!”, a transmis SCM Zalău, pe contul de Facebook.

Dragan Kobiljski s-a născut pe 9 august 1971, în Serbia. A jucat volei la Partizan Belgrad (1994-1997), Rennes (Franța, 1997-2001), Buducnost Podgorica (Muntenegru, 2001-2003), GFC Ajaccio (Franța, 2003-2004, 2006-2008) și Spacer’s (Franța, 2004-2006). E antrenor de volei din 2008. A pregătit echipe din Serbia, precum Partizan sau Steaua Roșie Belgrad, dar și echipa solvenă Volley Ljubljana. De asemenea, a fost antrenor secund la echipa națională a Serbiei. Din luna august a anului 2022 pregătește formația SCM Zalău.

Miercuri dimineață, un adolescent a deschis focul într-o școală din centrul Belgradului, provocând decesul a cel puțin nouă persoane, printre care elevi și un gardian.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...