Filmată cum zgâria mașina vecinului de parcare. Șoferița nu știa că vehiculul Tesla are cameră | VIDEO

O șoferiță din Rusia se supără pe vecinul de parcare și îi zgârie acestuia mașina cu o cheie. Ce nu știa ea este că mașina, produs Tesla, are un sistem care filmează tot ce se întâmplă în apropierea sa. Proprietarul a făcut publică înregistrarea și a depus și plângere la poliție.

Maşinile Tesla pot fi dotate cu sistemul TeslaCam. Acesta înregistrează ce se întâmplă în jurul maşinii, mai ales când senzorii detectează apropierea cuiva sau a unui obiect. Sistemul se dovedește un adevărat martor la diferite cazuri de vandalism și tentative de furt.

Filmuleţul publicat de posesorul mașinii Tesla arată clar cum o femeie se întinde din propria maşină şi cu o cheie destul de mare lasă mai multe zgârieturi verticale adânci. Motivul nu este clar, însă canalul de Telegram pe care a apărut clipul susţine că acesteia nu i-a plăcut modul în care a fost parcat electromobilul.

Întâmplarea a avut loc în Rusia. Pe lângă fața şoferiţei, au fost înregistrate și numerele de înmatriculare ale SUV-ului. Proprietarul mașinii electrice a făcut deja o plângere la poliţie, atașând toate probele, relatează Autoblog.md.

Situații similare, și în SUA

În SUA şi alte regiuni ale lumii, în care sunt populare maşinile Tesla, acest system de înregistrare este cunoscut.

Chiar și așa, un alt caz viral a fost înregistrat în luna martie a acestui an, într-un oraş din statul american Utah. Camera video a unei mașini electrice surprinde momentul în care un hoț încearcă fără succes să spargă geamul vehicului Tesla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole