Final tragic pentru o fată de 24 de ani, după ce a încurcat ligurițele de ceai. Cum a murit viitoarea mireasă

O tânără de 24 de ani, ce urma să fie mireasă în curând, a murit după ce a gustat lapte din greșeală. Din păcate pentru ea, Jess a amestecat într-o ceașcă de ceai cu o linguriță nepotrivită și acest lucru i-a fost fatal.

Se crede că Jess Prinsloo, în vârstă de 24 de ani, a murit ca urmare a alergiei acute la lactate, la doar câteva zile după ce partenerul ei, Craig McKinnon, tot de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie în Africa de Sud, în timpul unei vacanțe romantice.

Cu doar câteva zile înainte de deces, tânăra fusese cerută în căsătorie într-un loc numit „Fereastra lui Dumnezeu” din Mpumalanga.

Jess a răspuns „da”, iar pe 30 decembrie, proaspătul cuplu logodit au plecat spre casa mamei lui Jess din Johannesburg. Acolo ar fi amestecat într-o ceașcă de ceai cu o linguriță pe care se aflau urme de lapte. A suferit o reacție alergică puternică și a murit la spital, chiar a doua zi, scrie The Sun. 

Logodnicul tinerei a postat o scrisoare sfâșietoare pe rețelele de socializare.

„Este greu să găsesc claritate azi, cea mai urâtă zi din viața mea. Cei peste 3 ani pe care i-am avut cu Jess a mea sunt de neînlocuit și nu i-aș schimba timp de 60 de ani cu nicio altă persoană de pe pământ.

Sunt devastat și simt o durere așa cum nu am mai simțit până acum, dar oricine a petrecut timp în compania ei știe ce vreau să spun când zic că am fost binecuvântat să o numesc logodnica mea [pentru] cele mai importante trei zile din viața mea”, a transmis Craig, citat de gandul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...