Firea și Burduja au semnat: ”Bucureștiul poate redeveni orașul dorit de oameni, o Capitală a viitorului”

Publicat: 11 apr. 2024, 08:41, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Firea și Burduja au semnat: ”Bucureștiul poate redeveni orașul dorit de oameni, o Capitală a viitorului”

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook faptul că a semnat protocolul de colaborare pentru alianța electorală la alegerile locale între PSD și PNL în București.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja au semnat un protocol de colaborare pentru alianța electorală PSD PNL, deschizând astfel drumul către o conducere comună în administrația locală.

Această inițiativă reprezintă un prim pas spre formarea echipelor unite PSD PNL în cele șase sectoare și în Consiliul General al Municipiului București. Scopul este clar: să se formeze echipe solide care să ofere soluții viabile pentru nevoile complexe ale capitalei și ale locuitorilor săi.

Gabriela Firea a făcut anunțul pe Facebook:

„Bucureștiul poate redeveni orașul dorit de oameni, o Capitală a viitorului. Pentru marile proiecte ale orașului este nevoie de o bună colaborare și acesta e sensul alianței electorale PSD PNL. 

Am semnat împreună cu domnul Sebastian Burduja, președintele PNL București, protocolul de colaborare pentru alianța electorală la alegerile locale între cele două organizații politice din Capitala.

Este un prim pas pentru formarea echipelor comune PSD PNL în consiliile locale ale celor șase sectoare și în Consiliul General al Municipiului București. Trebuie să formăm cele mai bune echipe alături de care să poată câștiga alegerile candidații noștri la Primăria Capitalei și la primăriile de sector. 

În Consiliul General al Municipiului București, alianța dintre PSD și PNL își dovedește deja eficiența. Capitala are buget datorită votului consilierilor general social-democrați și a consilierilor generali liberali. Am reușit să închidem robinetul cheltuielilor inutile propuse de primarul general Nicușor Dan și să găsim resurse, de exemplu, pentru stimulentul destinat adulților cu dizabilități neplătit întreg de doi ani. 

Traficul și soluțiile pentru un transport public de calitate, combaterea poluării, investițiile în sistemul de termoficare, consolidarea clădirilor de patrimoniu și a celor cu risc seismic, investițiile în sănătate și educație, cultura sunt temele centrale ale alianței electorale PSD PNL pentru Capitală”, a scris Firea.