Fiul Luminiței Anghel șochează: „Stau și cu săptămânile nespălat”. Ce se întâmplă cu David Pușcaș

David Pușcaș a povestit cum se manifestă la episoadele de depresie prin care trece. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel spune că nu se spală cu săptămânile și depresia este de vină pentru situația incredibilă în care se află.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii, și viermii, și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia’, a spus David Pușcaș, într-un vlog.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel susține că totul s-a schimbat după divorțul părinților săi. David Pușcaș a mărturisit că regretă că nu a ales să locuiască alături de tatăl său, Marcel.

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic (…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7-8 ani’, a povestit el, a declarat David Pușcaș, la „În oglindă’ cu Mihai Ghiță.

David Pușcaș e băiatul adoptiv al Luminiței Anghel. În trecut, cei doi au avut o relație tensionată, au apărut și la TV certându-se, însă de ceva vreme se împăcaseră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...