Fiul unui politician din Vaslui, arestat după ce ar fi violat o minoră

Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv, după ce ar fi violat o minoră de 15 ani. Însă, nu este singurul din familie cu antecedente penale. Fratele acestuia este condamnat, de asemenea, la ani grei de închisoare, după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident mortal.

Cazul a ajuns în atenția autorităților din Vaslui încă din septembrie 2022, atunci când inspectorii de la Protecția Copilului au sesizat presupusul viol. Minora a mărturist că violul a avut loc în anul 2021.

Fata de 15 ani le-a povestit psihologilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui întregul calvar prin care a trecut, în prezent, aflându-se sub protecția acestei instituții.

Abia la data de 29 ianuarie, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe fiul consilierului local din comuna Ștefan cel Mare, iar luni, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Cazul se află în atenția polițiștilor din Vaslui, care sunt în căutarea unor dovezi care să-l ducă în spatele gratiilor pe autorul violului.

Mai mult, fratele agresorului se află, de asemenea, în închisoare, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident de circulație, care s-a finalizat cu un deces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...