Flagrant la Buzău! Primar PSD prins în timp ce oferea bani pentru alegerile locale

Publicat: 06 iun. 2024, 22:10, de Vlad Stefan Orjan, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Flagrant la Buzău! Primar PSD prins în timp ce oferea bani pentru alegerile locale

Într-o acțiune spectaculoasă desfășurată astăzi, poliția a intervenit la cortul EDEN Events din Calvini, unde primarul PSD Valeriu Bîtu și echipa sa au fost surprinși în flagrant delict oferind bani alegătorilor de etnie romă.

Update 22.15: Se pare că o parte dintre cei implicați au fugit prin albia râului Bâsca pentru a scăpa de polițiști.

Intervenția a avut loc în urma unor informații confidențiale privind posibile activități de cumpărare a voturilor în vederea alegerilor locale. Autoritățile au descins la fața locului și au confirmat suspiciunile, găsindu-l pe Valeriu Bîtu împărțind sume de bani în schimbul promisiunii de susținere electorală.

„Cine mai dorește, cine mai poftește, primarul Bîtu promite că dă fără număr, ca la dedicații!” – acest mesaj a circulat pe rețelele de socializare, subliniind indignarea publicului față de comportamentul primarului.

Valeriu Bîtu și echipa sa sunt acum sub investigație, iar cazul a fost preluat de procuratura locală. Se așteaptă ca ancheta să stabilească toate detaliile legate de acest incident de corupție electorală și să aducă persoanele vinovate în fața justiției.

Rămâne de văzut cum va evolua situația și ce măsuri vor fi luate pentru a preveni astfel de practici în viitor. Între timp, comunitatea din Calvini își exprimă speranța că vinovații vor fi pedepsiți și că integritatea procesului electoral va fi restabilită.