Florin Busuioc, infectat cu coronavirus de Măruță?

Cunoscutul prezentator meteo Florin Busuioc a fost infectat cu coronavirus, potrivit chiar declaraţiilor sale. Busuioc a dezvăluit că a contractat virusul chiar de la Cătălin Măruţă, când a fost prezent în emisiunea lui.

Se pare că nu a avut o formă uşoară, a fost nevoit să se interneze în spital până s-a făcut bine.

În fiecare săptămână, Busu este invitat în emisiunea „La Măruţă”, pentru a discuta despre vreme, dar mai dezbat şi anumite subiecte actuale. Aşa a reuşit prezentatorul de la meteo să contracteze virusul.

Recent, acesta a revenit în emsiune şi a declarat că a fost nevoit să stea în spital „o lungă vreme”, ceea ce înseamnă că nu a avut o formă uşoară, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Cătălin Măruţă şi a familiei sale.

Ce a spus Busu în emisiune

Se pare că în data de 29 ianuarie s-ar fi produs infectarea, iar a doua zi, în data de 30, atât Cătălin Măruță, cât și Florin Busuioc au dispărut de pe micile ecrane.

Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat” , a spus FLorin Busuioc în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

În urmă cu doi ani, Busu a văzut moartea cu ochii, când a suferit un stop cardio-respirator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...