Ce mai face Florin Călinescu, de când a renunțat la televiziune: „Libertatea mea de acum începe”

Publicat: 04 feb. 2023, 11:28, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Ce mai face Florin Călinescu, de când a renunțat la televiziune:

După mai bine de trei decenii pe micul ecran, Florin Călinescu a decis să renunțe definitiv la cariera în televiziune. Fostul jurat de la „Românii au talent’ are noi planuri profesionale.

Florin Călinescu a fost jurat în emisiunea „Românii au talent’, alături de Andra și Andi Moisescu. În vara anului 2021, cunoscutul actor a încheiat colaborarea cu ProTV, după 18 ani de activitate.

Ulterior a semnat cu Prima TV pentru „Florin Călinescu Show’, dar după câteva luni, emisiunea a fost scoasă din grila canalului de televiziune.

„Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește…Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc…

Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții.

Așa, pot să fiu creativ la mine în pijama, la mine în curte, pe casă, în fața casei, în metrou, oriunde. Libertatea mea de acum începe. Îmi pare rău că nu mai am 18 ani.

Dacă eu eram acum la 18 ani și era situația tehnologică asta, mâine plecam în America și la ora asta eram cel mai tare creator de conținut de pe globul pământesc. Să nu te miri dacă o să mă vezi pe YouTube sau pe TikTok vorbind în engleză’, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Florin Călinescu a decis să se adapteze vremurilor și va deveni tot mai activ în mediul online.

„Cu siguranță fac ce am făcut întotdeauna, comentarii, social, despre politică și traiul în România. Adică, despre cei  care generează mizeria asta românească. La Chestiunea zilei mă luam de președinte, prim miniștrii, deputați…’, a mai spus Florin Călinescu.