Florin Călinescu despre pe Ion Iliescu: A fost îmbătat să fie înlocuitorul lui Ceaușescu!

Cunoscutul prezentator, Florin Călinescu a dezvăluit motivul stupid pentru care, Ion Iliescu n-a ajuns niciodată la emisiunea lui. Mărturisirile au fost făcute în cadrul unui podcast.

Florin Călinescu a dispărut din peisajul televiziunii în ultima perioadă și pregătește noi proiecte, chiar dacă anul acesta va împlini 67 de ani. Recent, prezentatorul a fost invitat la podcastul lui George Buhnici, acolo unde a făcut referire la fostul președinte al României, Ion Iliescu, pe care nu l-a avut niciodată invitat la emisiunile sale.

„Nu l-a lăsat soția să vină, că îi era frică că nu știu ce. Eu aveam o legendă, că dacă apăs pe un buton, canapeaua se răstoarnă, e un tobogan care duce într-un vagon marfar care pleacă și nu-i mai găsește niciodată.

Nu e o pierdere, n-am avut niciodată un regret că n-a venit, pentru că ar fi trebuit să-l supun la niște cazne, să-l scot de mendrele lui. El a fost îmbătat de a fi înlocuitorul lui Ceaușescu și sub el, niște băieți i-au făcut mendrele și au distrus toată țara asta. Cred că ăsta era scopul lui, să i se spună, până moare: Domnule Președinte”, a povestit Florin Călinescu, conform romaniatv.ro.

Florin Călinescu a încheiat colaborarea pe care o avea cu Prima TV, după ce își dăduse demisia de la PRO TV.

Actorul se pregătește acum să se lanseze în lumea rețelelor sociale cu proiecte noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...