Focuri de armă în fața unui liceu din Giurgiu

Au fost clipe de panică la un liceu din Giurgiu! Un bărbat a tras cu pistolul, iar după aceea a fugit. Jandarmii au găsit arma și două cartușe.

Alarma a fost dată de o tânără, care se afla în apropierea liceului. În momentul în care, aceasta a văzut că bărbatul trage cu pistolul, a anunțat de îndată autoritățile.

La scurt timp după apel, la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, care se afla în zona Colegiul Național „Ion Maiorescu”. Odată ajunși la locul incidentului, jandarmii l-au reținut pe bărbat. Mai mult, aceștia au găsit asupra lui un pistol și două cartușe.

Au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru deținere sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă neletală fără drept.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...