Fost luptător K1, primul pe lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov

Lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov este deschisă de fostul luptător K1 Daniel Ghiţă. La Senat primul pe listă este Laurenţiu Mihai Alfred.

În anul 2016, Daniel Ghiţă a devenit membru al Partidului România Unită, însă a părăsit formațiunea politică după puțin timp.

 „Da, voi candida de la PSD Ilfov, să lupt pentru oamenii de rând! Pentru cei pe care nu-i aude şi nu-i vede nimeni! Pentru copiii României, pentru toţi românii, pentru ca votul vostru să conteze! Nu se poate să existe frauda electorală şi să stăm să acceptăm, să nu facem nimic! Fraudarea alegerilor înseamnă că noi nu mai contăm ca naţie şi popor! Votul omului de rând nu mai este important? Nu pot accepta aşa ceva! Prioritatea in România trebuie să fie sănătatea şi educaţia, nu alegerile! Înjuraţi, denigraţi, eu voi lupta pentru oamenii de rând, cei pe care nu-i aude şi nu-i vede nimeni! Da, de azi sunt PSD-ist! Deci, ne punem insigna roşie, ca să fim identificaţi? Să ştie toată lumea că cine e PSD-ist trebuie să fie distrus, hărţuit, pentru că Preşedintele României instigă şi dezbina românii, încălcând Constituţia României. Rămân PATRIOT până la moarte şi voi lupta pentru oamenii de rând, ca votul vostru să conteze! Doamne Ajută!  Nihil Sine Deo”, a scris Ghiţă joi pe reţeaua de socializare.

Ghiță spune că purtând mască ne scade imunitatea

Într-o postare recentă de pe Facebook, Daniel Ghiţă spunea că „dacă scade imunitatea, rata mortalităţii este mai mare. Purtând masca asta se întâmplă: scade imunitatea! La alegeri, ieşiţi din casa, muriţi idioţilor, ca noi şi aşa fraudam alegerile! Acum, restricţii şi ne este interzis sa mergem la Bisericii, ca altfel murim! Este un plan diabolic de dezumanizare! De Paste nu am avut voia sa luam Lumina! Acum, interdicţii când este vorba de religia noastră, în schimb muriţi sclavilor în numele alegerilor, asta avem voie!? Nu vă este ruşine criminalilor?”.

Candidaţii PSD la Ilfov

Senat: Laurenţiu Mihai Alfred, Viorel Iordache, Gheorghe Bolintineanu.

Camera Deputaţilor Daniel Ghiţă, Alexandru David Burghiu, Ion Tudor Coman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...