Fost ministru internat la Primiri Urgențe după ce ar fi căzut de pe o hală industrială

Fost ministru al Dezvoltării, deputatul Ion Ștefan a primit miercuri îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani. Din primele informații se pare că ar fi căzut de pe o hală industrială, fiind vehiculată și varianta în care peste el ar fi căzut o macara.

Conform agenției de presă Agerpres, care-l citează pe preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, starea parlamentarului ar fi stabilă.

„Din păcate, colegul nostru, Ion Ştefan, a suferit un accident. În acest moment se află la spital, unde i se fac investigaţii amănunţite. Suntem alături de acesta şi de familia sa şi îi urăm multă sănătate şi însănătoşire grabnică”, a declarat Toma.

Deputatul Ion Ştefan ar putea fi transferat în următoarele ore la un spital din Capitală.

Conform publicației Monitorul de Vrancea, deputatul liberal a fost spitalizat după ce o macara s-a prăbușit peste el. Incidentul ar fi avut loc la o construcție nouă a firmei Balcanic, la care este acționar. Surse din cadrul Spitalului Județean susțin că deputatul liberal ar fi suferit răni la cap, mâini și picioare.

Ministru al Dezvoltării în Guvernul Ludovic Orban, actualul parlamentar Ion Ştefan a intrat în centrul atenţiei publice după ce a recunoscut că nu şi-a plătit impozitele la casa de 900 de mp din Focşani.

„Eu sunt primul care spune că este o casă mare şi nu o recomand nici tinerilor, nici celor care doresc să îşi facă o casă acuma, să nu îşi facă aşa ceva. 120 mp, 130 mp, 140 mp cu garaj cu tot. E greu să ajungi dintr-o parte în alta, dacă uiţi telefonul la parter ai o problemă. Eee, cam aşa stau lucrurile”, a încercat să se disculpe atunci Ion Ștefan, într-o declarație dată Ziarului de Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole