Fost președinte francez, turnător de nevoie

Nicolas Sarkozy, unul dintre foștii președinți ai Franței, a denunțat o petrecere ilegală, „exasperat” de zgomotul făcut de vecini în toiul nopții, scrie presa franceză.

Faptele au avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 13 spre 14 aprilie. În jurul orei 22:30, mai mulți ofițeri de poliție au intervenit pe o mică alee din arondismentul 16 din Paris pentru a întrerupe o petrecere clandestină, a spus o sursă din cadrul poliției pentru The HuffPost, confirmând informațiile apărute în ziarul Le Parisien.

La sfârșitul acestei prime intervenții, „o persoană a fost amendată pentru deranjarea liniștii publice”, transmite aceeași sursă.

Ofițer de poliție rănit de ușă

Dar poliția a intervenit din nou în jurul orei 2 dimineața, în aceeași seară. „La momentul intervenției, un ofițer de poliție a fost rănit de o ușă, în timp ce petrecăreții încercau să se refugieze în holul clădirii”.

Organizatorul petrecerii a fost arestat și 17 persoane au fost amendate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...