Fostul cameraman al lui Boc, Ovidiu Daniel Moldovan devine magnatul imobiliar al Clujului

Publicat: 18 apr. 2024, 09:16, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Fostul cameraman al lui Boc, Ovidiu Daniel Moldovan devine magnatul imobiliar al Clujului

Fostul cameraman al lui Emil Boc, Ovidiu Daniel Moldovan, cunoscut sub apelativul Didu, a devenit un jucător imobiliar cunoscut în Cluj. Acesta are în plan să construiască un nou imobil.   

Fostul cameraman are în plan să construiască un imobil de șase etaje cu funcțiuni mixte: parter comercial, E1-birorui, E2-aparthotel, E3,E4,E5,R-locuire. Accesul se va face din strada Scorțarilor. Lucrarea va fi construită  prin firma sa Digger Constractors. Proiectul este în consultare publică pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca și cei interesați pot să depună obiecțiuni.

Bocul lui Didu va fi ridicat pe un teren extrem de scump, aflat  la intersecția străzilor Buftea și Scorțarilor (unde acum este magazinul Oncos), unde metrul pătrat costă 1600 de euro. Acum, pe un site de anunțuri se vinde o parcelă de 900 de mp cu 1,5 milioane de euro. Pentru apartamentele din această zonă, cei interesați trebuie să scoată din buzunar o mică avere. Se estimează, că aceste locuințe se vor vinde cu 2500 – 3000 de euro pe metru pătrat, așa că Didu va face o afacere bună.

Firma lui Ovidiu Daniel Moldovan a fost înființată la data de 29-06-2012 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 – Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. DIGGER CONTRACTORS S.R.L. a avut în 2022 o cifră de afaceri de 34.896.573 RON și profitul societații net este de 9.590.613 RON. În 2022 compania avea 14 angajați.

Potrivit informațiilor din presa locală, Ovidiu Moldovan apare ca asociat și administrator, împreună cu Liviu Călin Borodi, la firma Digger Contractors din Feleacu, înființată în 2012.  Se pare că Liviu Călin Borodi este tocmai socrul lui Didu. Și acesta este mare dezvoltator imobiliar, cu mai multe firme în domeniu.