Fostul premier al Pakistanului a fost împușcat într-o tentativă de asasinat (VIDEO)

Fostul prim-ministru al Pakistanului, Imran Khan, a fost împușcat și rănit într-un atac asupra marșului său de protest în orașul Wazirabad, din est.

Consilierul său prinicipal susține că a fost „o încercare de a-l ucide”, dar poliția nu a confirmat încă că el a fost ținta, scrie AFP.

Premierul conducea marșul de protest spre capitala Islamabad, când la un moment dat a fost împușcat. Momentan, nu se știe dacă acesta a fost împușcat în picior sau în laba piciorului.

Imaginile cu momentul împușcării lui Imran Khan au apărut pe Twitter. Fost premier al Pakistanului a transmis că „Allah mi-a dat încă o viață, voi lupta. Inșalah”. Filmarea l-a surprins și pe atacatorul său, care a fost arestat.

Un alt lider de partid, ministrul provincial al Sănătății, Yasmeen Rashid, a declarat că fostul premier este într-o stare stabilă. Este a doua mișcare de protest condusă de Khan, prin intremediul căreia se cer alegeri noi.

Atacul are loc în contextul în care, comisia electorală din Pakistan l-a descalificat pe Khan de la ocuparea unei funcții publice, într-un caz descris de fostul jucător de cricket.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...