Francez despre petrecerea organizată de Consiliul Județean Brașov: Am văzut același lucru la nunțile din România

Petrecerea organizată de Consiliul Județean Brașov nu a fost pe placul lui Erwan Joliff, un francez stabilit în Brașov. Acesta a asociat petrecerile organizate de politicienii din România cu nunțile.

Francezul stabilit în Cobor, județul Brașov, este consilier județean și a fost invitat, pe 27 ianuarie, la un cocktail oferit de președintele Consiliului Județean Brașov.

Petrecerea la care a fost invitat a fost organizată cu scopul de a celebra reușitele din anul 2022.

Acesta a acceptat invitația și s-a prezentat îmbrăcat haine de zi cu zi. Pentru că ținuta lui nu arăta ca cea a unui consilier județean, francezul a fost abordat imediat de personalul restaurantului, care l-a informat că localul este rezervat.

La un moment dat, acesta a reușit să dovedească că se număra printre invitați și a ocupat un loc la una dintre mesele rezervate de președintele Consiliului Județean Brașov.

După două ore petrecute la eveniment, bărbatul a decis să plece acasă, având senzația că, de fapt, se afla la o nuntă.

„Sunt un admirator al nunților românești, dar de departe. Sincer, vă admir, pentru că nu știu cum rezistați la atâta stres, din toate punctele de vedere, al organismului per ansamblu.

Zic de nuntă pentru că exact același lucru am văzut la câteva nunți la care am participat în România.

Aici francezul din mine a clacat repede și așa s-au terminat, după 2 ore, „discutiile” mele cu politicienii din Consiliul Județean“, a scris Erwan Joliff,potrivit Antena 3.

În aceeași postare, consilierul amintește de o discuție cu un alt coleg de al său. Francezul a ascultat nemulțumirile consilierului și a realizat că toate satele se confruntă cu probleme serioase.

„Probabil că duc și eu mai departe tradiția francezilor care s-au îndrăgostit de România și și-au dedicat viața ei.

E o luptă grea să te opui acestui val care trage în jos o populație care avea o tradiție, în special în mediul rural, bazată pe mult bun simț, tradiții frumoase și solidaritate.

Eu mă lupt din convingeri umaniste și creștine, dar și pentru că simt că destinul meu este aici”, a mai adăugat Erwan Joliff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...