Francisca, artista care a devenit vedetă peste noapte, dezvăluie mesajele de la fotbaliști, inclusiv de la Denis Alibec

Publicat: 07 ian. 2024, 14:40, de Vlad Stefan Orjan, în LIFESTYLE , ? cititori
Francisca, artista care a devenit vedetă peste noapte, dezvăluie mesajele de la fotbaliști, inclusiv de la Denis Alibec

Francisca, artista care a captat atenția publicului cu succesul său în industria muzicală, devine subiect de știri după dezvăluirile referitoare la mesajele primite de la fotbaliști cunoscuți, inclusiv Denis Alibec. Cu o apariție demnă de invidiat și o viață personală tumultuoasă, Francisca atrage privirile și aduce în prim-plan detalii picante din viața sa.

Recent, artista a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre corespondența sa cu fotbaliști celebri precum Ciprian Marica, Denis Alibec și Filipe Teixeira. Francisca a declarat că, deși acești sportivi i-au trimis mesaje, nu s-a lăsat impresionată de niciunul dintre ei. Mai mult decât atât, a menționat că Denis Alibec nu i-a scris doar ei, ci și prietenelor sale.

„DJ Sava, Alibec (Denis Alibec), Ciprian Marica, Filipe Teixeira, la un moment dat mi s-a părut că frații Tate. Au fost mesaje din astea, au rămas în DM, nici măcar la acceptate. Nu mai enumăr managerașii de case de discuri care mă puneau să fac piruete. Dar Alibec cred că le-a luat pe toate prietenele mele la rând, toate tag-urile dintr-o poză și a scris mesaj la toate. Dacă e singur, are dreptul să scrie cui vrea. Daaa, cu siguranță cu inimioarele alea promovează iubirea. (…) Dacă deschizi DM-ul, ți-o ia mintea razna. Nick Rădoi n-a vrut doar o aventură. Mi s-a propus mutat la el, cu tot cu copil, voia să spună că voi avea viață de lux. Eu am considerat că era un cont fake”, a mărturisit Francisca în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Francisca aduce astfel în prim-plan latura mai puțin cunoscută a vieții de celebritate, dezvăluind detaliile neștiute despre interacțiunile cu personalități marcante din lumea fotbalului.