Gaură de 700 de milioane de lei în bugetul Primăriei Sector 1

Clotilde Armand, noul edil al Primăriei Sector 1, susține că a descoperit o „gaură” de 700 de milioane de lei în bugetul instituției pe care o conduce. În plus, a prezentat imagini cu un tocător de hârtii din biroul fostului primar, Daniel Tudorache, și o tonfă – un baston special de autoapărare, pe spătarul scaunului.

Informațiile au fost prezentate de Armand pe pagina personală de Facebook.

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcțiile instituției și aș vrea să vă prezint câteva date importante moștenite de la administrația trecută. Mulți ați întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteți observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Și acest baston de polițist local. Tot în cabinetul primarului”, a scris Armand pe pagina de socializare.

Conform informațiilor prezentate de ea, Primăria Sector 1 ar avea pe rol 835 de litigii și contracte cu cabinete de avocatură, plătite din 2015, fără rezultate în instanță. O altă neregulă a fost că mai mulți angajați și directori ai primăriei lipseau de la serviciu, fără motiv.

„Avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului. Primăria nu este deloc digitalizată deși există infrastructura necesară. Telemunca este imposibilă în aceste condiții”, a mai scris Armand.

Fostul edil acceptă înfrângerea

L-am contactat pe fostul edil pentru un punct de vedere legat de „gaura” anunțată la buget. Până la momentul redactorii acestui material, nu am primit un răspuns.  

Există, în schimb, un punct de vedere legat de preluarea mandatului de noul primar, în condițiile în care au fost acuzații de fraudă electorală, din ambele părți.

„În pofida neregulilor și fraudei, mă înclin în fața deciziei justiției române de a recunoaște validitatea alegerilor din Sectorul 1. Părăsesc astăzi funcția de primar al Sectorului 1 cu inima împăcată, convins că am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru binele locuitorilor. Îi doresc mult succes doamnei Clotilde Armand în mandatul domniei sale”, a scris joi, pe Facebook, Daniel Tudorache.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...