George Simion se visează Președintele României

George Simion nu exclude posibilitatea de a se angrena în cursa pentru alegerile prezidențiale. Totodată, liderul AUR a mai precizat că în mod sigur candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va avea acest stigmat al ”unui nou Vadim”.

George Simion a susținut în emisiunea Proiect de Ţară România de la Prima News TV că o candidatură la alegerile prezidenţiale ”depinde de mulţi factori”.

”Nu aş putea să vă dau un răspuns. Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate, pentru că nu ştim în ce formulă se va candida în 2024, dacă vor candida preşedinţii de partid pentru a potenţa partidele, sau personalităţi. (..) Noi vom lua o decizie după alegerile europarlamentare, când vom avea  radiografie exactă”, a spus liderul AUR.

Tot în cadrul aceleași emisiuni, George Simion a precizat că sunt primele alegeri prezidenţiale pe care le are în faţă ca om politic şi este curios cum se vor desfăşura”. El a mai spus că în mod sigur candidatul AUR la alegerile prezidenţiale va avea acest stigmat al ”unui nou Vadim”

”Este jocul pe care PSD şi-l doreşte, să joace acelaşi scenariu ca şi cu Vadim, suntem conştienţi dar sperăm ca România să nu îl aleagă în continuare pe Iliescu”, a comentat George Simion.

”Suntem extremişti doar în mintea unor adversari politici care vor să ne pună undeva la colţ şi să ne ducă în turul doi de scrutin şi să ne folosească”, a mai arătat Simion.

Eugen Teodorovici și-a anunțat candidatura la Președinția României

Fostul ministru a spus că a confirmat participarea sa la alegerile prezidențiale „din prima zi în care am făcut pasul către politica românească”.

„Am spus că așa e corect, ca un politician care crede că poate face pentru cei din jurul său să își dorească o funcție cât mai sus ca să poată face bine pentru cât mai mulți dintre români.

Pentru că altfel, dacă te oprești, înseamnă că e o zonă de confort, în care te mulțumești și că nu ești acel politician de care țara are nevoie.

Poate sunt vorbe care par mari sau care pot fi duse în derizoriu pentru că clasa politică în general – din care și eu am făcut parte, nu mă dezic, nu mă ascund – a făcut astfel de gesturi pentru că dădeau bine în fața românilor, spun ce vor românii să audă, în mare parte, și atunci astfel de vorbe sau de gesturi sunt duse în derizoriu”, a declarat Eugen Orlando Teodorovici.

1 COMENTARIU

  1. Mai dați l in morți ma si pe retardul asta , Ca prea îl băgați in seama .. si intr-o țara cu 80 % prosti -idioți , tocmai ca l propulsați pe idiotul de Simion sa obțină funcții .. după va plângeți toți ca in ce cacat va zbateți .. Dragnea trebuia sa fie la pușcărie când. Aveați de toate ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...