Gheorghe Iustin, consilier local PSD Alba și-a tăiat cu foarfeca cardul de la Raiffeisen Bank

În semn de protest față de decizia Austriei de a bloca intrarea României în Schengen,Gheorghe Iustin, consilier local PSD Alba a decis să își taie cu foarfeca cardul pe care îl are la Raiffeisen Bank. Imaginile au devenit în scurt timp virale pe Facebook.

Consilierul Gheorghe Iustin nu s-a rezumat doar la a-și tăia cardul cu foarfeca ci a și imortalizat momentul.Clipul a fost încărcat în mediul online, unde a strâns zecii de reacții.

Consilierul local susține că a recurs la acest gest pentru că este nemulțumit de atitudinea austriecilor față de intrarea țării noastre în Schengen.

„Austrieci, este momentul sa vă dea și românii o lecție”, a transmis consilierul local în comuna Galda de Jos.

Nu sunt singurele proteste de acest gen. Un afacerist din Alba şi unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, Voicu Vuscan, a anunţat că întrerupe toate contractele cu firmele austriece.

Și unul dintre cei mai mari fermieri din Vestul țării, Dimitrie Muscă, care lucrează peste 7.500 hectare de teren agricol și deține o afacere integrată în industria agroalimentară, anunță că își închide cele două conturi ale societăților sale la BCR, în semn de protest față de decizia Austriei de a bloca aderarea României la spațiul Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...