Protest inedit al unui patron după votul negativ pentru aderarea României la Schengen

La aflarea veștii că România nu intră în Schengen, propietarul unui magazin  a pus la cale un protest inedit prin care vrea să-și arate nemulțumirea. 

Propietarii au scos de la vânzare produsele RedBull şi Pfanner – două companii austriece, producătoare de băuturi răcoritoare. După ce au scos produsele, aceștia au lipit un mesaj pe frigiderul gol prin care îi îndeamnă pe clienți să dea „dovadă de unitate”.

„Aici se aflau produsele austriece RedBull şi Pfanner. Austria nu ne vrea în Schengen, aşa că noi am decis să nu mai vindem produsele lor în magazinele noastre. Aveţi două posibilităţi: sunteţi alături de noi şi daţi dovadă de unitate sau mergeţi să le cumpăraţi de la alte magazine şi îi lăsăm pe austrieci să îşi bată în continuare joc de noi. Cu o floare nu se face primăvară dar de undeva trebuie să începem”, au scris proprietarii.

Nu sunt singurele proteste de acest gen. Un afacerist din Alba şi unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România, Voicu Vuscan, a anunţat că întrerupe toate contractele cu firmele austriece.

Și unul dintre cei mai mari fermieri din Vestul țării, Dimitrie Muscă, care lucrează peste 7.500 hectare de teren agricol și deține o afacere integrată în industria agroalimentară, anunță că își închide cele două conturi ale societăților sale la BCR, în semn de protest față de decizia Austriei de a bloca aderarea României la spațiul Schengen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...