Gicuță din Apărători, manelistul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze, a fost arestat

Publicat: 07 feb. 2023, 16:46, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Gicuță din Apărători, manelistul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze, a fost arestat
Sursă foto: Antena 3

Gicuță din Apărători a fost reținut de polițiști după ce, a fost cât pe ce să-și omoare iubita. Cunoscutul cântăreț și-a răpit iubita și a vrut să-o incendieze în portbagajul mașinii. Acum, acesta va sta în arest preventiv pentru 30 de zile.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la o datorie de 1500 lei. Conflictul a degenerat, iar bărbatul, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina. 

Din fericire, tânăra a apucat să sune la numărul de urgență 112. Și chiar dacă era foarte speriată, aceasta a reușit să dea detalii relevante despre situația în care se afla.

La scurt timp după apel, mai mulți polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele și au mers la locul faptei.

La momentul sosirii echipajelor de salvare, mașina ardea pe câmp. Aceștia au forțat portbagajul mașinii și au scos-o pe tânără la timp. După ce au scos-o pe tânără, polițiștii s-au stins focul cu ajutorul unor extinctoare.

Alți doi polișiști au pornit pe urmele agresorului, pe care l-au găsit într-o benzinărie. L-au supus testării cu etilotestul și drug testul, iar confirmarea a venit pe loc. Avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 0,31 mg/l și rezultatul a ieșit POZITIV la cocaină.