Gigi Becali a anunțat că FCSB nu va mai face transferuri: „Să dau bani și să jucăm în Conference League?”

FCSB i-a achiziționat, în această perioadă de mercato, pe  Joyskim Dawa, venit de la FC Botoșani, (26 de ani) și Rachid Bouhenna (30 de ani), legitimat după ce s-a despărțit de CFR Cluj.

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu va mai face alte transferuri. Lotul vicecampioanei va fi completat cu mai mulți juniori din cadrul clubului.

Am avut nevoie de doi fundași centrali, am adus doi fundași centrali. Avem jucători, mai aducem și de la copii. O să vedeți că o să promovăm niște tineri, inclusiv un atacant.

Când voiam să fac transferuri, erau altfel lucrurile. Jucam în Europa League sau în Champions League. Acum e altceva. Să dau bani și să jucăm în Conference League?
În plus, sunt necunoscute. Cu războiul nu știu, credem că n-o să fie nicio problemă, din punct de vedere economic, pentru România. Dar nu știm! Eu mă acopăr când este o necunoscută. Adică nu fac cheltuieli mari, că nu se știe!”, a declarat Gigi Becali, la Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cum poți împiedica urmărirea telefonului mobil

Preocupările legate de confidențialitate și securitate devin o prioritate. Pe piața online și nu numai, există multe capcane în care poți pica dacă nu...