Gigi Becali a mai ridicat o biserică în Africa. Câți bani a scos din buzunar omul de afaceri

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a ridicat a doua biserică în Africa. Lăcașul de cult a fost inaugurat duminică, 30 octombrie, în absența omului de afaceri.

Gigi Becali a cheltuit 800.000 de euro în a doua biserică ortodoxă pe care a ridicat-o în Rwanda. De supravegherea lucrărilor de construcție s-a ocupat părintelui Nectarie.

Am venit aici în Rwanda şi am văzut suferinţa şi nevoile oamenilor. În mai 2021 am fost în audienţă la domnul Gigi Becali la palat şi i-am povestit că vreau să ridic o mare biserică şi să construim case pentru ajutorarea săracilor, să plătim operații pentru bolnavi. Mi-a promis tot sprijinul şi cu banii lui am ridicat întâi biserica din Rwamagana. Practic suntem pionieri aici, lumânările, vinul de împărtășanie, icoanele, totul aducem din România de două ori pe an. Pentru biserică am adus un pictor, tot din țară”, a povestit preotul, conform wowbiz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...