Gigi Becali: Eu şterg Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria

Patronul FCSB, Gigi Becali a reacționat dur după ce Austria a „interzis” aderarea României la Schenghen: ”Eu o şterg, Austria, de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc.”

„Eu o şterg, Austria, de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. 

Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria.

Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi Şi noi suntem umili”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Reacția lui Gigi Becali vine la scurt timp după ce rivalii din campionat de la CS Universitatea Craiova au anunțat că vor boicota firmele austriece care îşi desfăşoară activitatea în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...