Gina Pistol și Smiley se căsătoresc! Cum arată inelul de logodnă

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc la doi ani și jumătate de când au devenit părinții unei fetițe. Cei doi au dat astăzi vestea pe care o așteptau cu nerăbdare toți fanii lor, iar Gina Pistol a profitat de interesul acestora și a arătat inelul de logodnă.

Într-un clip postat pe YouTube, Smiley și Gina Pistoș au luat loc pe banca mărturisirilor, unde în urmă cu doi ani și jumătate au dat de veste că vor avea o fetiță, doar că acum au anunțat că se vor căsători.

”Am decis să ne căsătorim!”, au spus ei în același timp.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, a spus Smiley.

Gina Pistol a postat pe contul de socializare o imagine în care poartă inelul oferit de Smiley, când a cerut-o de soție.

„După șase ani și jumătate de relație, suntem tot aici, tot acasă. Nu există un moment în care am decis asta, dar e greu de verbalizat.”, a mai spus el în timp ce Gina l-a completat: ”E greu, da. Eu am spus primul „te iubesc”.

În ceea ce privește cererea în căsătorie, Gina Pistol a mărturisit că nu a fost nimic spectaculos.
”Era o seară normală, o pregăteam pe cea mică de baie. Eram cu mâinile pline de spumă, m-a strigat, iar eu am ieșit din baie și mă uitam la Josephine, avea o cutie în mână. Nu am auzit ce a zis Andrei. Mă gândeam de unde a luat Josephine cutia aia, ce face cu ea. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția”, a mai spus ea. 

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape șapte ani

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape șapte ani și au o fetiță de doi ani, Jospehine. 

„Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine.

Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intre în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Horia Brenciu, acum câteva luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...