Giurgiu: Dosar penal pentru o femeie care și-a lovit tatăl cu un cuțit, din cauza unei moșteniri

O femeie în vârstă de 47 de ani din judeţul Giurgiu este cercetată penal pentru violenţă în familie după ce şi-a lovit tatăl cu un cuţit în zona abdominală, în urma unor discuţii în contradictoriu legate de moştenire.

„Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, din comuna Răsuceni, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său a fost înţepat, posibil cu un cuţit, în zona abdominală, de către fiica sa. În temeiul sesizării, poliţiştii Secţiei numărul 4 Poliţie Rurală Ghimpaţi s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat faptul că în ziua de 24 martie, în timp ce se aflau pe o stradă în localitatea Cucuruzu, în urma unor discuţii contradictorii legate de moştenire, femeia de 47 de ani şi-a lovit tatăl, un bărbat de 71 de ani, cu un obiect tăietor înţepător în zona abdominală”, potrivit IPJ Giurgiu, anunță Agerpres.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a rezultat că există risc iminent, fapt pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu, iar pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...