Giurgiu: Peste 600 de porci au blocat circulația pe un drum național

Un TIR încărcat cu peste 600 de porci s-a răsturnat, joi, după-amiază, pe DN 6, la Valea Plopilor, determinând blocarea circulației pe ambele sensuri de mers.

larma a sunat în jurul orei 17.45, când pompierii giurgiuveni au fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier in care este implicat un autotren încarcăt cu animale (porci), răsturnat pe carosabil în localitatea Valea Plopilor (zona Dealul Turcului).

La fața locului intervin pompierii de la Garda Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și un autocamion.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, în autovehicul se aflau două persoane (șofer+pasager), ambele conștiente și cooperante, cărora li se acordă primul ajutor de către echipajele SAJ prezente la fața locului.

Traficul este complet blocat pe DN 6, pe ambele sensuri.

În TIR se află circa 650 porci. La o prima evaluare, nu au fost găsite animale decedate. Se așteaptă un alt autotren al firmei transportatoare pentru a muta animalele în noul mijloc de transport.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...