Giurgiu: Tânăr agresat și răpit, după ce a refuzat să consume alcool cu un prieten

Publicat: 02 sept. 2022, 13:31, de Corina Matei, în Orașul meu , ? cititori
Giurgiu: Tânăr agresat și răpit, după ce a refuzat să consume alcool cu un prieten

Un tânăr de 20 de ani, din Giurgiu a fost lovit de un prieten, după ce a refuzat să consume băuturi alcoolice împreună cu agresorul. Mai mult decât atât, agresorul a atacat și vecinii tânărului, care îi săriseră în ajutor și a încercat să își răpească victima.

Polițiștii giurgiuveni erau sesizați în jurul orei 7, de către o tânără din municipiu despre faptul că prietenul său a fost agresat și luat cu forța, de către un bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că un tânăr, de 20 de ani, ar fi fost agresat fizic de către un alt tânăr, de 24 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, pe motiv că ar fi refuzat să consume băuturi alcoolice.

După ce l-ar fi lovit, tânărul de 20 de ani ar fi încercat să îl scoată din apartament.

Victima a apelat la sprijinul unor vecini, respectiv un bărbat și o femeie, însă și aceștia ar fi fost agresați fizic de către tânărul de 24 de ani.

La data de 1 septembrie a.c., sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, tânărul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi sa fie prezentat procurorului de caz, cu propuneri procedurale.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice -precizează reprezentanții IPJ Giurgiu.