Handbalul românesc este în doliu: „A plecat mult prea devreme, la doar 42 de ani”

Federația Română de Handbal a anunțat, pe site-ul oficial, că Sorin Onofrei, antrenorul junioarelor 3 și profesor al Liceului cu Program Sportiv Vaslui, a murit.

„Profesionist al handbalului, iubit mentor al elevilor săi, pasionat și dedicat profesiei sale, Sorin Onofrei a plecat mult prea devreme, la doar 42 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință.

Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente dificile.  Profesionist al handbalului, iubit mentor al elevilor săi, pasionat și dedicat profesiei sale, el a plecat mult prea devereme, la doar 42 de ani, lăsând în urmă multă durere și suferință.

Suntem alături de familie și de cei dragi în aceste momente dificile”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal.

Înmormântarea va avea loc marți, 28.09.2021, orele 12.00, la Cimitirul Eternitatea din Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...