Harry și Meghan, dați în judecată pentru defăimare de sora vitregă a ducesei. Care este acuzația concretă

Harry și Meghan vor ajunge în fața instanței, în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Sussex. O moțiune depusă de Meghan pentru a împiedica desfășurarea depozițiilor în procesul civil a fost respinsă de un judecător.

Harry și Meghan vor fi interogați în cadrul unui proces de defăimare din SUA intentat de sora vitregă a ducesei. Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru defăimare și falsuri în urma interviului acordat de cuplu lui Oprah Winfrey în 2021, potrivit BBC.

Ea susține că a fost defăimată atunci când Meghan a spus „în mod fals și rău intenționat” că este „copil unic”.

Sora vitregă a ducesei a mai susținut că Meghan a făcut „declarații demonstrabil false și rău intenționate” în fața unei audiențe mondiale formată din aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 țări.

În documente mai scrie că Meghan a folosit „resursele puternice ale operațiunii de relații publice a Familiei Regale” pentru a răspândi „minciuni în întreaga lume” despre Samantha Markle și tatăl lor, Thomas Markle. Declarațiile sunt descrise drept o „campanie premeditată pentru a le distruge reputația și credibilitatea”, citeaza Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...