Hingherii ASPA, chemați de polițiștii locali din Sectorul 6 la capela unde era depusă Ana Oroș Daraban

Hinghierii ASPA au ajuns după aproape 9 ore de la solicitare, după ce polițiștii locali le-au solicitat ajutorul pentru extragere mai multor patrupede aflate în cimitirul unde a fost depusă, Ana Oroș Daraban, femeia omorât de o haită de câini de luptă.

Polițiștii locali din Sectorul 6 au solicitat ajutorul hinghierilor ASPA la ora 08:55, ieri dimineață, după ce mai mulți câini maidanezi roiau la capela unde a fost depusă Ana Oroș, femeia care a căzut victimă unei haide de câini cu doar câteva zile în urmă, lângă Lacul Morii, în București, conform antena3.ro.

Chiar dacă dispeceratul Poliției Locale Sectorul 6 a menționat că solicitare este una de urgență, hinghierii de la ASPA nu s-au grăbit și au ajuns în zona indicată după mai bine de 9 ore.

Drept surpriză, hinghierii au constat că în zonă nu se mai afla niciun patruped.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...