Ho oponopono Terapia iertării pentru echilibru și succes. Cum o poți pune în practică

„Te iubesc! Îmi pare rău! Iartă-mă! Mulțumesc!” Ho oponopono Terapia iertării  pentru echilibru interior și succes sau celebra Ho’oponopono te ajută să vibrezi de-a dreptul! Este una dintre cele mai puternice terapii de iertare din lume.

Terapia iertării pentru echilibru minte spirit

Trăim într-o lume în care iertarea, bunătatea, generozitatea și smerenia sunt tot mai greu de atins. Pe noi înșine ne regăsim deseori în imposibilitatea de a trece pragul orgoliului și a ne cere iertare când greșim.

Terapia Ho’oponopono este considerată o practică străveche hawaiană. Aceasta are la bază trei dintre cele mai echilibrate expresii care ne pot aduce pacea interioară într-o clipită: „Te iubesc, Îmi pare rău! Iartă-mă! Mulțumesc!”

De-a lungul anilor, practica hawaiană Ho’oponopono s-a perpetuat ajungând o tehnică terapeutică de succes recomandată inclusiv de psihologi și terapeuți.

Cum pui în practică Ho Oponopono

Cu siguranță cu toții avem momente în care parcă totul devine în jur o prăpastie imposibil de traversat. Pe plan amoros, financiar, profesional, problemele nu contenesc să ne copleșească. Dincolo de ele însă se află izbânda pe care trebuie să o atingem mobilizându-ne. Deși pare atât de greu de pus în practică, această mobilizare constă în noi înșine. Căutând adânc în interiorul nostru vom găsi puterea de a merge mai departe.

Terapia iertării Ho Oponopono poate reprezenta piatra de temelie a reușitei noastre în acest sens.

Găsind împăcarea și echilibrul cu noi înșine, vom deveni de neînvins în toate contextele vieții care ni se aștern necontenit în cale.

Ori de câte ori simți că deznădejdea devine copleșitoare pune în practică terapia iertării sau Ho’oponopono și vei vedea schimbarea.

Cele patru fraze au o vibrație înaltă în univers, astfel, te vei lăsa încojurat/ă de „ecoul” lor.

Așează-te în fața oglinzii și rostește cele patru expresii puternice:”Te iubesc, Îmi pare rău! Iartă-mă! Mulțumesc!”.

Cum funcționează de fapt Ho oponopono

Terapia iertării sau Ho’oponopono concretizează o comunicare intrapersonală pe care o inițiezi. Invocând cele trei expresii cu vibrație înaltă vei crea conexiunea cu sinele superior sau, în termeni folosiți de terapeuți cu divinul din tine.

În ansamblu, vei ruga divinitatea să te elibereze de blocajele emoționale, de gândurile negative și de tot ce este apăsător.

În același timp, îți arăți recunoștința și aprecierea pentru ceea ce reprezinți în Univers, prin „te iubesc-ul” tehnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...