Horea Vușcan: Creștinismul va salva această lume(VIDEO)

Chiar dacă este ateu, omul de afaceri Horea Vușcan crede că Biblia a devenit extrem de actuală, mai ales, în contextul în care, o mare din versete avertizează cu privire la starea decadentă a societății.

”Biblia a devenit extrem de actuală.O sumedenie de versete care au încercat să ne avertizeze cu privire la această decadență a societății, o decadență pe care o vedem în toate statele așa-zise dezvoltate.”, a transmis afaceristul pe contul său de instagram.

În încheiere, Horea Vușcan a lansat o invitație urmăritorilor săi și i-a îndemnat să lase în comentarii versetele care cred că se aplică zilelor de astăzi.

”Lăsați comentarii cu privire la versetele care credeți că se aplică zilelor de azi. Vedeți, Octavian Paler zicea că: „Nu-mi este frică de Dumnezeu, îmi este frica de absența lui” și deși sunt ateu îi dau dreptate pentru că, cu siguranță, dacă Dumnezeu există el nu mă va judeca pentru numărul de cruci pe care l-am făcut și numărul de rugăciuni și mă va judeca pentru cât de mult bine am făcut în societate și cât de mult rău, pe care am încercat să nu-l fac, pentru că, cu siguranță toți facem rău. Cred că creștinismul va salva această lume.”, a mai spus Horea Vușcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...