Horoscop 20 aprilie 2023. Cum influențează eclipsa de Soare hibridă zodiile

Horoscop 20 aprilie 2023. Prima eclipsă hibridă de Soare din Berbec, din 20 aprilie 2023, vine cu influenţe asupra fiecărei zodii. Eclipsele de Soare au loc în timpul unei Luni noi – când Luna se află între Soare și Pământ – dar aceasta nu este o eclipsă de Soare tipică, este o „eclipsă de soare hibridă”, adică o combinație între o eclipsă inelară și o eclipsă totală.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Berbec

Amintește-ți cine ești! Această eclipsă de Soare este un portal puternic de energie prin care ești pe cale să treci și cu care lucrezi de acum până în 2025. Ai încredere în tine și fii liderul care ești destinat a fi.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Taur

Temele de închidere, vindecare și predare au prioritate în următoarele şase luni, dar în adâncul sufletului știi că ceva și-a urmat deja cursul. Stilul tău de comunicare ar putea fi mai impulsiv decât de obicei. Pluto va provoca această eclipsă servind ca un catalizator în viața ta profesională dar și asupra sentimentului tău de autoritate.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Gemeni

Acest eveniment dă startul unui nou capitol în care nu numai că vei lua inițiativa în societate, dar vei deveni cunoscut. Un catalizator pentru sistemele tale de credințe și obiectivele pe termen lung, aventura în necunoscut te aduce mai aproape de destinul tău.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Rac

Preia conducerea! Vor fi activate o serie de eclipse până în martie 2025. Depășești un tipar karmic și/sau răni vechi, poate cu privire la o figură parentală sau o moștenire de familie.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Leu

Îndrăznești să te aventurezi în necunoscut? Eclipsa totală de Soare aduce căldură, dar călătoria nu este atât de ușoară pe cât pare. Vestea bună este că nimic nu îți place mai mult decât o provocare și nu există moment mai bun decât acum pentru a-ți înfrunta frica de necunoscut.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Fecioară

Încrede-te în planul divin care se desfășoară pentru tine. O întrerupere ți-ar putea zgudui fundația în moduri la care nu te aștepți. Marte se confruntă cu Chiron, subliniind o rană de bază pe care ești pe  cale să o vindeci.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Balanță

Are loc o trezire în planul personal și ești provocat să reflectezi asupra libertății tale. Fie că este vorba de o legătură emoțională cu o moștenire de familie sau de relația ta cu o figură parentală, este important să stabilești limite ferme pentru tine (și de dragul relației tale) pentru a merge mai departe. 

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Scorpion

Eclipsa totală de Soare aduce o schimbare în rutina ta de zi cu zi, care ar putea servi și ca o detoxifiere atât de necesară pentru tine și spiritul tău. S-ar putea să nu știi toți pașii de urmat, dar asta nu înseamnă că nu există un plan divin.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Săgetător

Este important să reflectezi asupra forței din spatele dorințelor tale și dacă provine dintr-o rană inconștientă. Sunt aceste acțiuni și gânduri autentice pentru tine sau există o rană din trecut pe care o treci cu vederea?

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Capricorn

Nimic nu devine mai personal decât această eclipsă de Soare. Marte aprinde sectorul compromisului, parteneriatelor și va începe astfel o perioadă de schimbări până în 2025. Dacă ești predispus să devii defensiv în relațiile tale, acesta este ceva la care să reflectezi, deoarece te afli într-un proces de redefinire. 

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Vărsător

Se vor schimba obiceiurile tale de sănătate și treburile de zi cu zi. Este important să rămâi fidel dorințelor tale autonome și autentice, în același timp având grijă de responsabilitățile și îndatoririle tale. Manifești vulnerabilitate și resentimente din trecut în acest proces.

Horoscop 20 aprilie 2023 pentru Pești

Eliberează-te și onorează-ți individualitatea unică. Supraalimentată cu impuls și reînnoire, eclipsa de Soare te va face să cauți stabilitatea financiară dar și a sistemului de valori, în timp ce Marte continuă să acorde atenție recunoașterii și autoexprimării, centrată pe inimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...