Horoscop 24 martie 2023. Ceartă în familie pentru unele zodii

Publicat: 24 mart. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 24 martie 2023. Ceartă în familie pentru unele zodii

Horoscop 24 martie 2023. Ceartă în familie pentru unele zodii. Nu totul este lapte și miere într-o căsnicie sau într-o relație, mai ales dacă este de lungă durată. Mai apar și perioade cu certuri, reproșuri, neînțelegeri, dar doar așa partenerii se cunosc mai bine, află ce îl nemulțumește pe celălalt și se pot schimba lucruri care să ducă la mai multă armonie pe viitor.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Berbec

Cuplurile căsătorite vor avea o mică ceartă la final de zi pentru că nu ați spus la timp problemele și nemulțumirile, iar frustrările s-au strâns și acum ați ajuns la capătul răbdării. Veţi simţi vibraţii norocoase trimise de către Jupiter.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Taur

Sunteţi favorizaţi de astre în ceea ce priveşte noile conexiuni, atât pe plan amoros, cât și profesional. Astăzi sunteţi plini de energie şi optimism și veţi avea un sentiment de apreciere foarte mare, o situație nouă în raport cu ultima perioadă în care nu v-a mers foarte bine.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Gemeni

Pot apărea mici probleme de comunicare în ceea ce priveşte unele situaţii pe care nu aţi ştiut cum să ne gestionaţi în urmă cu ceva timp, inclusiv în familie. Folosiţi-vă întuiţia pentru a lua cele mai bune decizii și evitați să reproșați lucruri din trecut. Nu mai au relevanță, trăiți în prezent!

Horoscop 24 martie 2023 pentru Rac

Pasiunea şi dragostea sunt peste tot în jurul dumneavoastră. Sunteţi foarte îndrăgostită de partener, de munca voastră, de viață în general, iar această energie vine chiar de la planeta iubirii, Venus. Norocul este de partea dumneavoastră astăzi.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Leu

Numerele norocoase pentru astăzi sunt 71, 22, 39, 40. În acest moment, din punct de vedere financiar, sunteţi foarte bine. Dacă munca dumneavoastră presupune să fiţi creativi, atunci astăzi va fi o zi grozavă și ar fi timpul potrivit să vă orientați spre noi proiecte, să aveți mai mult curaj în noi colaborări și parteneriate.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Fecioară

Dacă încă nu sunteţi într-o relaţie, astăzi s-ar putea să simţiţi fiorii dragostei. Cunoașteți pe cineva care vă fură inima și cel mai bine ar fi ca astăzi să vă petreceţi timp împreună pentru a vă cunoaște mai bine. Încercaţi să nu fiți foarte curioși din prima și lăsați omul să se dezvăluie când se simte pregătit.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Balanţă

Astăzi, călătoriile pe care le faceţi ar trebui să fie scurte. Aveţi totuşi mare grijă dacă aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani. Tot astăzi, aveţi noroc la sporturile de luptă. Emoţiile pe care le aveţi pe zdruncină foarte tare și ar fi bine să nu vă descărcați nemulțumirile asupra celor din jur.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt din ce în ce mai apreciați la locul de muncă, își fac treaba ca la carte și chiar îi ajută pe colegi, iar asta nu trece neobservat de către șefi. De aceea, se pot aștepta la un bonus substanțial.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Săgetător

Săgetătorii trec la nivelul următor cu relația lor de dragoste și poate fi chiar vorba despre o căsătorie. Sunteţi din ce în ce mai fericiţi şi vreţi ca toată fericirea dumneavoastră să o simtă şi ceilalţi. Partenerul dumneavoastră este omul pe care l-ați căutat dintotdeauna.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Capricorn

Sunteţi foarte pozitivi şi aveţi o energie foarte bună. Atunci când luați o decizie, e bine să vă ascultați și intuiția, pentru că vă poate oferi răspunsurile pe care le căutați.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Vărsător

Nu ar fi rău ca astăzi să începeţi să vă gândiţi şi la voi mai mult ca la oricine altcineva. Ați pus pe alții pe primul loc și ați fost dezamăgiți. O nouă poveste de dragoste se poate scrie pentru voi dacă lua decizia corectă. Veți ști despre ce este vorba la momentul potrivit.

Horoscop 24 martie 2023 pentru Peşti

Nativii din zodia Peşti îşi doresc mai multă afecţiune în relaţia de cuplu. Se pare că partenerul dumneavoastră nu se află în cea mai bună perioadă a vieţii, iar asta poate genera scântei sau chiar certuri în familie.