Hoții au aruncat în aer bancomatul din sediul Poliției Locale

Bancomatul din incinta Căminului Cultural Castelu, județul Constanța, în care se află și sediul Poliției Locale, a fost aruncat în aer de hoți. Nu se cunoaște deocamdată prejudiciul și nici dacă infractorii au reușit să ia o parte din bani.

Incidentul a avut loc dimineață, puțin după ora 3 și a fost semnalat de un bărbat care a auzit explozia și a sunat imediat la poliție.

„Astăzi, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Conform Observator Constanța (credit foto), nu se știe deocamdată dacă au fost sustrași bani și ce sumă. În zonă au fost organizate filtre, toate mașinile sunt oprite și verificate iar polițiștii criminaliști cercetează sediul unde a avut loc incidentul.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...