Huawei dă startul campaniei de Crăciun și anunță disponibilitatea în magazine a Watch GT 3

Publicat: 08 dec. 2021, 15:16, de Aurel Drăgan, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Huawei dă startul campaniei de Crăciun și anunță disponibilitatea în magazine a Watch GT 3

Huawei Consumer BG dă astăzi startul campaniei de Crăciun cu oferte speciale destinate tuturor utilizatorilor. Produse din toate categoriile beneficiază de reduceri până pe 29 decembrie, iar utilizatorii vor primi vouchere și vor participa la tombole cu premii surpriză.

Ofertele vor fi disponibile în magazinul online www.huaweistore.ro pe parcursul celor 20 de zile dedicate campaniei, tocmai la timp pentru pregătirea cadourilor de sărbători.

Inspirație pentru cadouri alese de Crăciun, asta își propune noua campania de Crăciun de la Huawei, în cadrul căreia consumatorii vor găsi idei și soluții de cadouri special personalizate pentru cei dragi: produse atent alese și care pot fi individualizate în oferte de pachet dedicate copiilor, familiilor, femeilor și bărbaților. Oferta specială de Crăciun conține reduceri importante  de până la 20%, precum și cadouri promoționale oferite la achiziția lor – 20% din valoarea de listă și cadouri formate din obiecte promoționale.

Astfel, femeilor le sunt dedicate idei de cadouri ce conțin cel mai nou model de ceas inteligent, HUAWEI Watch GT 3 de 42 mm, ediția Elegant, o curea de schimb EasyFit neagră, cea mai elegantă pereche de căști, HUAWEI FreeBuds Lipstick, cu design în formă de ruj, și un cântar Fat Scale 3.  Prețul pachetului ce conține ceasul Watch GT 3 cu varianta de curea din piele este de 2.037 de lei, în timp ce pachetul cu varianta de ceas a cărei curea este cea cu modelul exclusivist milanez este în valoare de 2.197 lei.

În cazul bărbaților, soluția de cadou special de Crăciun conține o tabletă MatePad 11, un ceas Watch GT 2 Pro și o pereche de căști FreeBuds Pro și este disponibil la prețul de 2.878 lei.

Totodată, pentru copii, campania vine cu un pachet ce conține unul dintre cele mai populare laptop-uri, MateBook D14, echipat cu procesorul Intel i3, un rucsac, un mouse bluetooth, un monitor Huawei Display 23.8” și un adaptor MateDock 2 , toate la prețul de 3.324 lei.

Al patrulea tip de pachet din cadrul campaniei de Crăciun este dedicat familiilor și conține vârful de gamă al seriei de telefoane HUAWEI nova 9, o husă pentru acesta, un router WiFi Mesh cu două baze și o tabletă MatePad T8 și costă 2.836 lei.

Vouchere și premii

Pe lângă aceste oferte speciale, clienții magazinului online Huawei primesc un voucher de 60 de lei, dacă se abonează la newsletter-ul www.huaweistore.ro. Voucher-ul poate fi folosit la achiziționarea de produse din magazinul online Huawei, în valoare de cel puțin 200 lei până la sfârșitul anului. De asemenea, aceștia pot participa și la tragerile la sorți din 10, 17 și 22 decembrie unde pot câștiga una dintre cele șase brațări Band 6, sau șase ceasuri WatchFit, sau șase perechi de căști FreeBuds 4i.

Suplimentar, la achiziționarea unuia dintre cele mai recent lansate produse, MateBook 14s, MateView GT, FreeBuds Lipstick sau Watch GT 3, clienții participă și la tragerile la sorți organizate în aceleași zile, 10, 17 și 22 decembrie, unde pot căștiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 lei fiecare.

Tot în cadrul ofertei de Crăciun, Huawei a mai pregătit o serie de cadouri surpriză pentru cei care achiziționează pachetele de Crăciun sau alte produse din magazin, precum HUAWEI  nova 8i, FreeBuds 4i, Watch 3 Elite, MatePad 11, MateBook D 14 i3 sau MateView GT 27. Cadourile  includ produse promoționale precum boxe bluetooth, termos-uri, lămpi de birou cu suport de încărcare wireless, rucsaci, huse de produse, memorystick-uri sau suporturi pentru a ține telefonul pe birou în poziție verticală.

Noul HUAWEI WATCH GT 3 disponibil de astăzi în magazine

HUAWEI WATCH GT3

Cel mai nou model de smartwatch lansat de Huawei Consumer Business Group (BG) este disponibil de astăzi în magazine. HUAWEI WATCH GT 3 echipat cu sistemul de operare HarmonyOS 2.1 oferă o experiență deosebită utilizatorilor, fiind mai dinamic și mai inteligent. Pe lângă aspectul său în vogă, upgrade-uri complete și design nou de interfață, device-ul vine, de asemenea, cu o monitorizare exactă a sănătății și a fitness-ului cu TruSeenTM 5.0+, 14 zile de durată de viață a bateriei cu un nou design și un plan Dinamic de Ajustare Inteligent. Ceasul are două versiuni de mărimi, de 46mm și 42mm și este disponibil în 4 variante de design, cu prețuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.199 lei și 1.499 lei în magazinul online www.huaweistore.ro și în magazinele partenere de retail.

HUAWEI WATCH GT 3 este un cadou ideal de sărbători, fiind și parte din oferta specială a companiei pentru femei, alături de căștile FreeBuds Lipstick, un cântar FatScale 3 și o curea de ceas Easy Fit. Tot parte a campaniei de Crăciun, cei care achiziționează ceasul din magazinul online al companiei participă la tragerile la sorți din datele de 10, 17 și 22 decembrie unde pot câștiga vouchere Sephora de 300 lei.

Noul HUAWEI WATCH GT 3 reprezintă un progres în monitorizarea sănătății și formarea științifică. Este conceput pentru a face viața mai ușoară și mai convenabilă pentru consumatori, precum și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele de fitness folosind date științifice. Monitorizarea sănătății și a fitness-ului a fost întotdeauna unul dintre punctele forte în ceea ce privește produsele din categoria wearables, Huawei inovând seria GT, cu adăugarea noului TruSeen 5.0+.

WATCH GT 3 de 46mm este disponibil în două versiuni, ediția Elite, cu brățară metalică, la prețul recomandat de vânzare de 1.499 lei și ediția Active, cu brățară din elastomer, la prețul recomandat de 1.199 lei. HUAWEI WATCH GT 3 de 42mm este disponibil, de asemenea, în două versiuni, Elegant, cu brățară din piele la prețul recomandat de vânzare de 1.199 lei și cu brățară metalică milaneză la prețul recomandat de 1.399 lei.

Cei care achiziționează oricare dintre aceste modele din magazinul online Huawei sau din rețelele de retail partenere, până pe 8 ianuarie 2022, beneficiază și de 12 luni de protecție gratuită a ecranului fără costuri suplimentare.

Autonomie de două săptămâni

Designul inovator HUAWEI WATCH GT 3 este inspirat din natură, concentrându-se pe frumusețea acesteia și integrarea tehnologiilor de ultimă generație. Lentilele mari și design-ul ușor, minimalist, îi oferă versiunii de 46mm un aspect futurist. Fără curea, HUAWEI WATCH GT 3 46mm cântărește doar 42,6g cu o grosime totală de 11mm, iar HUAWEI WATCH GT 3 42mm cântărește 35g cu o grosime totală de 10,2 mm. Ambele oferă consumatorilor o experiență mai ușoară și mai subțire la  purtare.

HUAWEI WATCH GT 3 46mm oferă o autonomie a bateriei de 14 zile la utilizarea tipică, în timp ce HUAWEI WATCH GT 3 42mm oferă o durată mare de viață a bateriei de 7 zile la utilizarea tipică. Durata de viață mare a bateriei asigură utilizatorilor asigură utilizatorii că pot purta ceasul toată ziua și dar și în timpul somnului.[1] 

Aducând o nouă experiență interactivă inteligentă, HUAWEI WATCH GT 3 vine cu o coroană rotativă cu feedback tactil, care oferă recunoaștere de înaltă precizie a mișcării degetului. Noul design de placă de șah al lansatorului poate fi mutat și zoomat liber, funcționând într-un mod mai convenabil. Poate sta întotdeauna deschis în timpul utilizării zilnice pe ecranul Dials (AODs) iar funcțiile personalizate ale ceasului permit, de asemenea, accesarea simplă a datelor de exerciții și aplicații doar prin ridicarea încheieturii.

Monitorizarea modernă a sănătății și antrenamentul științific

HUAWEI WATCH GT 3 dispune de o tehnologie complet nouă de monitorizare a frecvenței cardiace HUAWEI TruSeenTM 5.0+, care adoptă opt fotodiode într-un aspect circular, două seturi de surse de lumină cip emițător de lumină cu lentile LED 8 în 1, canal multiplu pentru recepția semnalului luminos și design curbat pentru a realiza o pătrundere mai bună a luminii, un consum mai mic de energie și o experiență de purtare mai confortabilă. Poziționarea GNSS cu Dual-Band Five-System oferă utilizatorilor o localizare geografică mai precisă.

Cu noul modul PPG 5.0, precizia monitorizării ritmului cardiac este îmbunătățită radical în comparație cu cea a generației anterioare. GT3 poate fi urmărit perfect chiar și în scenarii rapide de schimbare a ritmului cardiac, cum ar fi sprintul, înotul în piscină și săritul cu coarda.

HUAWEI WATCH GT 3 oferă, de asemenea, în timp real,  monitorizarea somnului, a gradului de stres dar și caracteristici de urmărire a ciclului menstrual pentru un management al sănătății cât mai cuprinzător și facil.