Hunedoara: Un bărbat a fost arestat după ce a înjunghiat un tânăr din Lupeni

Un bărbat de 71 de ani, din oraşul Lupeni, a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor, după ce a înjunghiat, în inimă, un tânăr de 33 ani, care a decedat.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, fapta a avut loc pe fondul consumului de alcool, între inculpat şi victimă izbucnind un conflict spontan soldat cu înjunghierea bărbatului de 33 de ani, transmite Agerpres.

„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, la data de 6 martie, pe fondul stării de ebrietate în care se aflau, în jurul orelor 13.45-14.00, între inculpatul SD şi victima AAJ a izbucnit un conflict spontan care s-a încheiat prin înjunghierea victimei de către inculpat, cu un cuţit de bucătărie, în zona inimii, fapt care a cauzat decesul victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că, sâmbătă dimineaţa, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Lupeni, însoţit de un bărbat în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate, s-au deplasat la locuinţa bărbatului vârstă de 71 de ani, unde, împreună cu acesta şi cu concubina lui, au consumat băuturi alcoolice.

Pe fondul stării de ebrietate în care se aflau, între tânărul de 33 de ani şi bărbatul de 71 de ani a izbucnit o ceartă, iar la un moment dat, acesta din urmă l-a înjunghiat cu un cuţit, pe tânăr, în zona inimii, victima decedând. Agresorul a fost cel care a sesizat, ulterior, fapta la numărul de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...