IGPF: Șase autoturisme, indisponibilizate de poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei

Poliţiştii de frontieră de la Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat şase autoturisme de diferite mărci, în valoare de 1.260.000 lei, care urmau să fie introduse în ţară de un cetăţean polonez şi unul georgian.

În data de 8 iulie, în jurul orei 23,40, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean polonez, însoţit de un cetăţean georgian, conducând un autoturism cu o semiremorcă, ambele înmatriculate în Belgia, pe care erau tractate şase autoturisme – un Audi, două Opel şi trei BMW, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, transmis, sâmbătă, AGERPRES.

„În urma analizei de risc şi în cooperare cu autorităţile maghiare s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismele figurează ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerte introduse de Polonia”, arată sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar cele şase autoturisme, în valoare totală de 1.260.000 lei, au fost indisponibilizate la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...