Ilinca Vandici, amenințată de amanta soțului ei. Primele declarații despre divorț

De ceva timp se zvonea că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, ar fi divorțat, însă vedeta Kanal D nu a confirmat aceaastă informație până acum. Bărbatul trimitea mesaje femeilor pe rețelele de socializare și le făcea avansuri, iar acum se pare că a plecat de acasă și s-a mutat cu amanta.

De curând, prezentatoarea de la Kanal D2 a recunoscut separarea de soț. În presă s-a scris că el a plecat de acasă și că s-a mutat într-un apartament. Mai mult, Click are informații că amanta pe care el ar avea-o de doi ani a sunat-o pe Ilinca Vandici pentru ca aceasta să grăbească divorțul.

„Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează.

Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare‘, au spus surse apropiate din anturajul celor noi pentru sursa citată mai sus.

Ilinca Vandici, primele declarații despre despărțirea de Andrei Neacșu

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie.

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!’, a transmis Ilinca Vandici în mediul online.

Anul trecut, Ilinca Vandici își ridica bărbatul în slăvi

Ilinca Vandici a făcut, anul trecut, declarații controversate susținând infidelitatea și faptul că bărbații trebuie să aibă mulți bani. 

”Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce?

Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la aceea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”.

„Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu.”

„Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat.

Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele, patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?”

„Eu vreau ca bărbatul să meargă la muncă să facă bani pentru familie, pentru copil. Lasă că scutecele le schimb eu, nu e o problemă. De asta suntem noi femei. De asta purtăm noi copilul în pântece nouă luni de zile. Nu e datoria lui să schimbe scutece. De pe la vreo trei ani și jumătate Andrei (soțul Ilincăi – n.r.) a început să se apropie de Zian”.

„Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există Consider că iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă, stau pentru 10–15 minute.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...