În sfârșit o veste bună: Incidența Covid în București a scăzut la sub un infectat la mia de locuitori

Incidența Covid-19 a scăzut, în București, la sub un infectat la mia de locuitori. La nivel național s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 716 de cazuri noi de Covid și 60 de decese, dintre care 15 anterioare.

Un număr de 716 de cazuri noi de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore şi au fost raportate 60 de decese, dintre care 15 anterioare, a informat, duminică, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 12 decembrie 2021, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 716 cazuri de persoane pozitive cu SARS-CoV-2. De asemenea, au fost raportate 60 decese dintre care 15 anterioare”, precizează GCS.

Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, duminică, de 0,98 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

Sâmbătă, incidenţa COVID-19 în Bucureşti a fost de un caz la mia de locuitori. Cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în Capitală a fost atinsă pe 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

1 COMENTARIU

 1. Îmi pare rău, România. Dar Covid nu s-a terminat. Indiferent cât de frumos şi elegant ne mint ziarele.

  Românii se comportă, în general, ca și cum Covid s-a terminat. Nu este. Dacă ceva,… urmează o iarnă pandemică brutală și amară. Ca și ultimul – poate nu la fel de rău, dar totuși foarte rău .
  Permiteți-mi să o spun în termeni și mai duri. Germania a intrat din nou în izolare – de data aceasta pentru cei nevaccinati. Franța, având alegeri în care extrema dreaptă este în creștere, se opune să facă asta – dar va trebui să urmeze exemplul în curând și are deja un sistem de pașapoarte pentru vaccinuri. În Europa și în lume, restricțiile Covid revin în vigoare. Chiar și Marea Britanie , idiotul prost al Europei, s-a întors la muncă de acasă și la mascarea ordinelor publice .
  De aceea, România are încă un număr incredibil de mare de decese cauzate de Covid .

  Covid nu este gripă, nu este o răceală, nu este o glumă. Este o boală care te va sufoca până la moarte în moduri îngrozitoare și de coșmar. Chiar dacă ești vaccinat, un caz „ușor” nu este ceva cu care să te încurci. Nu numai că poate avea consecințe pe termen lung pe care abia începem să le înțelegem – cum ar fi leziuni ale creierului și plămânilor – dar te poate îmbolnăvi foarte, foarte tare .

  Există motive pentru care Românii se pot comporta așa. Prima este lipsa de informații de bază despre cât de rău este încă Covid .
  Informații slabe, care lasă un gol masiv, de mărimea unui idiot, pentru informații proaste. Informațiile proaste se infiltrează acum din fiecare poru digital al societății – Facebook, Instagram, orice altceva – și corodează mințile oamenilor. Dar modul în care luptăm împotriva informațiilor proaste este, pentru început, cu informații bune . Această combinație distruge România și viaţa românului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...