Încă un bancomat a fost aruncat în aer în Constanța (Video)

Dis-de-diminiață, un bancomat instalat la Pavilionul expozițional din Constanța a fost aruncat în aer. Autorii spargerii au fost aceleași persoane, care, în urmă cu două săptămâni au aruncat un alt bancomat în aer.

În urma deflagrației, aceștia ar fi reușit să pună mână pe 117.000 de lei. Însă, aceștia nu s-au putut bucura de bani, pentru că au fost prinși la scurt timp de polițiști. Ulterior, agenții de poliție le-au confiscat banii și i-au condus la secția de poliție, pentru a da declarații.

”Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.

În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale” se arată în comunicatul emis de IPJ Constanța

Incidentul similar a avut loc în urmă cu  două săptămâni, când un bancomat aflat în Comuna Castelu din Constanța a fost a aruncat în aer. De atunci, polițiștii sunt pe urmele celor doi hoți.

 

 

Mai multe articole...

Cele mai citite articole