Încă un camion a rămas blocat în pasajul Unirii (video)

Un nou incident a avut loc în Pasajul Unirii, al șaselea de la darea sa în folosință în urmă cu câteva luni. Din fericire, s-a soldat fără victime umane, spre deosebire de precedentul, din ajunul Crăciunului, când un autocar cu 40 de turiști a intrat în limitatorul de înălțime.

O autoutilitară a rămas blocată, joi, în interiorul pasajului Unirii, pe sensul dinspre bulevardul Mărăşeşti către Piaţa Universităţii, traficul rutier fiind restricţionat pe banda I de circulaţie.

„La faţa locului au fost direcţionaţi poliţişti rutieri, pentru asigurarea măsurilor de fluenţă”, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoutilitaa a fost scoasă abia după ce i-au fost desumflate roțile. Conform primelor date, înălțimea ei este modificată la 3,72 cm, în condițiile în care accesul în pasaj este permis doar vehiculelor sub 3,5 m.

La sfârșitul anului, o persoană a murit și 18 au fost rănite după ce un autocar plin cu pasageri a intrat în limitatorul metalic de înălțime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...