Incendiu în Capitală. Patru case au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață în Prelungirea Ferentari nr. 65 din Capitală. Patru case și mai multe anexe au fost cuprinse de flăcări.

În total, incendiul a afectat o suprafață de 350 de metri pătrați, patru case și anexele lor, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF). La faţa locului, au fost trimise 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Una dintre anexe este lipită de un bloc cu trei etaje, însă flăcările nu s-au extins și acolo. În acest moment, incendiul este localizat. Potrivit ISU, într-una dintre case și în anexa ei se aflau depozitate foarte multe materiale combustibile care ard mocnit.

Pompierii vor folosi un buldoexcavator pentru a le scoate. O singură persoană a fost rănită, suferind câteva tăieturi, însă nu a fost transportată la spital. Cauza urmează să fie stabilită.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...