INCREDIBIL! Ministerul Apărării nu știe câți bani se toacă la stadionul Steaua

Publicat: 08 feb. 2023, 12:30, de Ion Teleanu, în SPORT , ? cititori
INCREDIBIL! Ministerul Apărării nu știe câți bani se toacă la stadionul Steaua
Stadionul Steaua

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua București a devenit un sat fără câini, unde comandatul Răzvan Bichir toacă banii Ministerului Apărării Naționale după bunul său plac, fără să dea socoteală nici măcar ministrului Angel Tîlvar. Increditbil de crezut, dar pur și simplu nu există niciun centralizator cu datele financiare privind cheltuielile cu întreținere a stadionului Steaua.

O dovadă a jafului incredibil de la CSA Steaua București este răspunsul dat de ministrul Apărării, Angel Tîlvar, la solicitarea PUTEREA privind sumele de bani cheltuite anul trecut de CSA Steaua cu întreținerea stadionului Steaua.

”Nu există la nivelul contabilității CSA Steaua un centralizator cu datele financiare privind cheltuielile cu întreținerea stadionului Steaua”, se precizează în răspunsul ministrului Apărării pentru PUTEREA. Adică, nu ne mai deranjați cu o asemenea solicitare că oricum nu vă răspundem pentru că facem ce vrem cu banii publici!

Câinii latră, caravana trece

Dar, în schimb, MApN ne-a comunicat că ”suma cheltuită de CSA Steaua pe parcursul anului 2022 a fost în valoare de 124.565.941 de lei”. Asta înseamnă că CSA Steaua a tocat din bugetul peste 25.000.000 de euro. Pentru ce? Foarte simplu. Pentru ca gașca care a acaparat clubul militar condus acum de colonelul Răzvan Bichir, formată din cei 18 manageri ai secțiilor sportive, majoritatea străini de marea performanță în culorile roșu și albastru, să-și mențină privilegiile, chiar dacă performanțele sportive sunt de nivelul amatorilor.

 Dar, deja a devenit o modă ca cei care condus CSA Steaua să facă ce vor, fapt recunoscut și de fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu.